Meer over Mediation2deal

Uw gesprekspartner

Anneloes Degenaar, geboortejaar 1963, afgestudeerd als jurist in 1987. Mijn loopbaan kenmerkt zich als breed en veelzijdig. Ik heb diverse advies- en managementfuncties vervuld, zowel binnen het bedrijfsleven als binnen de (semi)overheid. Ik heb gewerkt binnen het juridisch domein, ICT, Informatiemanagement en HRM. Naast mijn mediationpraktijk werk ik als Informatie Manager.

Mijn ervaring in verschillende functies binnen ICT en Informatiemanagement heeft er toe geleid dat ik gekozen heb voor het specialisme IT Business mediation. Juist binnen IT conflicten denk ik dat kan mediation vaak een goede oplossing zijn, omdat partijen vaak wederzijds afhankelijk van elkaar zijn en baat hebben de relatie te laten voortbestaan. Mediation vind ik een geweldig vak, wat ik met veel plezier uitoefen. Ik ben er vast van overtuigd dat je tot betere oplossingen komt via mediation dan alleen via de juridische weg. Al deze ervaring neem ik mee als MfN-registermediator. Mijn kracht is dat ik vanuit een open houding verbindend ben. Ik kan partijen helpen lastige situaties om te buigen naar een prettige en duurzame samenwerking. Voor meer informatie over mijn curriculum vitae, verwijs ik naar: Anneloes Degenaar | LinkedIn

Tarieven

De kosten van mediation bestaan uit het uurtarief van de mediator voor de gesprekken en het opstellen van eventuele verslagen en de vaststellingsovereenkomst. Ik werk bij voorkeur op de locatie van partijen, desgewenst kan er in overleg ook op een andere locatie worden afgesproken. Mediation2deal is gevestigd te Zwolle. Binnen een straal van 60 kilometer reken ik geen reiskosten, buiten deze omgeving geldt voor de reistijd een half uurtarief. Mijn uurtarief is 150 euro exclusief btw. In de meeste gevallen worden deze kosten door beide partijen gedeeld. In overleg is het mogelijk om vooraf een pakketprijs af te spreken. Dit heeft echter niet mijn voorkeur. Het is immers niet te voorspellen hoe de gesprekken gaan verlopen, en de kans bestaat dat u dan met het pakket duurder uit bent dan wanneer u het uurtarief zou betalen. “No cure no pay” is niet mogelijk.

Contact

Wil je contact opnemen voor meer informatie? Bel dan naar 0636158623 of mail naar info@mediation2deal.nl

Partner Regio Zwolle IT Platform – Regio Zwolle de IT-regio van Nederland!

Waarom Mediation? https://mfnregister.nl/nieuws/video-animatie-mediation-en-mfn-register/